вівторок, 17 липня 2007 14:05

Затриманий в Підмосков"ї маніяк виявився французьким легіонером

У минулу п"ятницю в Підмосков"ї затримали 24-річного громадянина Білорусі, якого підозрюють в зґвалтуванні і вбивстві 20-річної медсестри. Тіло Азарової виявили ввечері 4 липня.

26 червня в міліцію звернулася 20-річна медсестра підмосковного будинку відпочинку "Авангард". Дівчина повідомила, що на неї і її подругу Катерину Азарову напав невідомий. За словами дівчини, її вдарив по голові який молодик, після чого погнався за її подругою.

4 липня ввечері поблизу військової частини знайшли тіло Азарової і її рюкзак з особистими речами. За даним фактом порушили кримінальну справу.

Затриманий раніше був судимий, а незадовго до приїзду в Росію служив в легендарному французькому Іноземному легіоні.

У Підмосков"я він приїхав місцяь тому, на заробітки. Його затримали в райцентрі в будинку співмешканки. Як з"ясувалося, молода людина мріяла служити в армії, але в Білорусі його не узяли служити через проблем з психікою. І тоді він відправився в Іноземний легіон.

Як розповів на допиті підозрюваний, до Франції він добрався на потягу "зайцем". Причому, коли склад слідував через Німеччину, доброволець ударив ножем контролера, який намагався перевірити його квиток. Як не дивно, він не був заарештований. Молодик відслужив в легіоні, а потім повернувяс на батьківщину, звідки і приїхав на заробітки до Росії.

Проте підозрюваний не працював, а почав займатися пограбуваннями. Як вже встановлено, на його совісті чотири жертви.

26 червня Азарова з подругою поверталася додому з роботи. Їх і перестрів  колишній легіонер. Як зізнався злочинець, дівчина йому так сподобалася, що він вирішив її зґвалтувати.

Він наздогнав медсестер, ударив подругу Катерини, а потім погнався за Катериною. Він затягнув її в кущі, зірвав з неї одяг і зґвалтував. Потім під приводом випрати забруднений одяг на річці злочинець повів дівчину через ліс, де й зарізав ножем..

Після вбивства злочинець повернувся до місця, де дівчина впустила свою сумку, дістав її паспорт і вирвав сторінку з пропискою. Як розповів маніяк на допиті, пізніше він хотів пограбувати її родичів, повідомляє NEWSru.

Зараз ви читаєте новину «Затриманий в Підмосков"ї маніяк виявився французьким легіонером». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути