четвер, 04 жовтня 2007 11:04

Затриманий у Росії злодій не причетний до "Еліти-центр"

Російський Інтерпол заявляє, що затриманий з паспортом на ім"я Олександра Волконського не причетний до афери "Еліта-Центр", пише "Газета по-киевски" з посиланням на заступника начальника Санкт-Петербурзького відділення російського бюро Інтерполу Олександра Петрова.

"Людину, яка назвалася Олександром Волконським, затримали випадково. Співробітники Невського УВС на вулиці перевірили в нього документи, а тому що ПІБ і рік народження збігся з тими, що фігурують у всеросійському і міжнародному розшуку, вирішено було доставити його до відділення для перевірки", - розповів він.

"У середу ми "відкатали" його пальці, звірили з нашою базою даних і одержали результат. Відбитки належать громадянину Росії Олександру Вікторовичу Мілющенку 1971 року народження. Він розшукувався Калінінським райвідділом Санкт-Петербурга за звичайний розбій. На питання, звідки паспорт, він відповів, що купив його з рук за 3 тис. рублів. Не знаю, чому дехто з ваших міліцейських начальників поширив інформацію, що це той самий Волконський, який "кинув" сотні людей у вас і в Росії", - додав Петров.

Раніше в.о. голови МВС Михайло Корнієнко підтвердив інформацію про те, що затриманий російським Інтерполом Волконський причетний до афери з "Елітою-Центр".

Зараз ви читаєте новину «Затриманий у Росії злодій не причетний до "Еліти-центр"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути