Ексклюзиви
четвер, 30 листопада 2006 09:27

Затримали Мілінкевича в аеропорту в Мінську

Лідера білоруської опозиції Олександра Мілінкевича, який повертався на батьківщину з Риги, затримали в аеропорту Мінськ-2 на прикордонному контролі.

За словами прес-секретаря Мілінкевича Павла Можейко, політика затримали за підозрою в підробці загальногромадянського паспорта Білорусі.

Можейко не виключив, що Мілінкевича затримали "надовго". Звинувачення в підробці документів передбачає кримінальне покарання, "і наслідки можуть бути серйозними". Мілінкевич також "стурбований цим положенням".

На Мілінкевича склали протокол, проте про висунення йому звинувачень поки не повідомлялося. Можливою причиною затримання могло стати те, що він випадково показав прикордонникам паспорт свого сина.

Білоруський опозиціонер повертався з Риги, де відвідав саміт НАТО на запрошення президента Латвії. Можейко додав, що у вівторок, 28 листопада, Мілінкевич зустрівся з президентом США і представниками адміністрації Білого дому, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Затримали Мілінкевича в аеропорту в Мінську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути