Ексклюзиви
четвер, 20 квітня 2017 19:32

Затримали екс-депутата Миколу Мартиненка

Детективи Національного антикорупційного бюро затримали екс-нардепа Миколу Мартиненка.

"Мартиненко разом з детективами вийшли через боковий вихід будівлі на Кловському узвозі, 7. Сіли у синій мікроавтобус і поїхали", - повідомляє "Українська правда"..

 
Адвокати Мартиненка Ігор Черезов і Петро Бойко вийшли з будівлі через центральний вхід. Черезов сказав, що про підозру клієнту поки що не повідомили. Підтвердив його затримання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Апеляційний суд грубо порушив закон під диктовку НАБУ. Це оскаржать в Європейському суді – адвокат Мартиненка

Раніше Микола Мартиненко звернувся до Верховної Ради, президента та послів "Великої сімки" і Євросоюзу в Україні щодо "політичного переслідування, грубих порушень закону та презумпції невинуватості" щодо нього з боку Національного антикорупційного бюро України.

Екс-депутат наголосив: "2015 року я добровільно відмовився від депутатського мандату. За 15 місяців детективи НАБУ з'ясували: немає жодних доказів моєї протиправної діяльності. Однак керівники бюро Артем Ситник і Гізо Углава керуються політичними мотивами, прагненням власного піару та особистої помсти. Вони не полишають намірів за будь-яку ціну фальсифікувати звинувачення на мою адресу", - наголосив Микола Мартиненко.

Зараз ви читаєте новину «Затримали екс-депутата Миколу Мартиненка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути