пʼятниця, 16 жовтня 2009 14:30

Заступники Черновецького просять 560 тисяч на ремонт кабінетів

Заступники Черновецького просять 560 тисяч на ремонт кабінетів

Київська міська адміністрація запропонувала депутатам внести зміни до бюджету Києва та виділити 556,9 тисячі гривень на ремонт кабінетів двох заступників столичного мера Леоніда Черновецького.

Відповідний документ надійшов на розгляд постійної комісії Київради з питань бюджету, повідомляє прес-служба БЮТ.

За словами члена постійної комісії з питань бюджету Сергія Мельника, з"ясувалося, що ремонт планується провести в кабінетах заступників міського голови Ігоря Добруцького та в.о. заступника мера Володимира Шухмана.

"Виходить, що кожному з цих чиновників потрібен ремонт, вартістю по 280 тисяч гривень. Виходячи з того, що розмір достатнього для роботи кабінету складає близько 20 м, можна підрахувати, що столичному бюджету ремонт одного квадратного метра кабінету заступника Черновецького обійдеться приблизно у 14 тисяч гривень", - підрахував бютівець.

Мельник нагадав, що на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації у переліку 15 заступників та виконуючих обов"язки заступників міського голови Черновецького прізвищ ані Добруцького, ані Шухмана взагалі немає.

"Якщо ці чиновники офіційно призначені на посади заступника та виконуючого обов"язки заступника голови КМДА, чому на офіційному сайті КМДА про них немає ані слова. А якщо ні, то на ремонт чиїх кабінетів оточення Черновецького хоче витратити по 35 тисяч доларів?!", - обурився Мельник.

За його словами, на вимогу депутатів постійна комісія з питань бюджету не підтримала запропоновані КМДА зміни до бюджету Києва.

Як відомо, столична влада на підготовку до зими та прибирання київських кладовищ виділила 30 тисяч гривень - приблизно по 1 тисячі на кожен цвинтар.

За матеріалом Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Заступники Черновецького просять 560 тисяч на ремонт кабінетів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути