Ексклюзиви
середа, 05 липня 2006 13:17

Жасмін подала на розлучення після побиття чоловіком

Жасмін подала на розлучення після побиття чоловіком

Відома російська співачка Жасмін, 29 років, яку минулого тижня госпіталізували зі слідами побоїв та черепно-мозковою травмою, подала на розлучення з чоловіком.

Чоловік зірки, Вячеслав Семендуєв, 46 років, бив її та погрожував вбити. Родичі співачки заявили, що не мають наміру прощати образу. В той же час сам Семендуєв заперечує свою причетність до недавнього побиття дружини.

Сара не збирається повертатися з лікарні в їхній спільний з чоловіком дім.

Співачка зізналася родичам, що її побив саме чоловік. Усі 10 років життя з Семендуєвим були для співачки неспокійними. Але вона все тримала у секреті та терпіла.

Чоловік вперше побачив майбутню дружину, коли їй було 19 років. Дівчина сподобалася Вячеславу, і він попросив познайомити їх. Незабаром вони одружилися, і Жасмін виїхала з рідного Дербента до Москви. Через рік у подружжя народився син Михайло, 9 років. Через деякий час Семендуєв вирішив зробити з дружини відому співачку. Тоді ж і придумали сценічний псевдонім "Жасмін". Спочатку вона співала в ресторані, який належав Семендуєву. А потім він найняв кращих композиторів, стилістів, кліпмейкерів, і дівчина перетворилася на популярну співачку.

Однак, з популярністю Жасмін, росли такоє чоловікові ревнощі. Він міг раптово з"явитися на знімальний майданчик відеокліпу і заборонити актору наближатися до його дружини, навіть якщо того вимагав сюжет ролика.

Юристам співачки буде нелегко оформити розлучення. Адже, як написала співачка у своїх свідченнях в міліції, чоловік примусив її підписати папери, в яких вона відмовляється від бренду "Жасмін".

Семендуєв заперечує свою причетність до биття.

- Те, що відбувається, на даний момент переходить всі межі. Я, як чоловік, до останнього моменту не хотів вплутуватися у подібний бруд, проте я не можу більше мовчати, - пише чоловік Жасмін.

- Мені приписують те, чого я не робив. Це наносить серйозного удару по моїй репутації. Мене просто хочуть знищити як особу. Я почав свою кар"єру вантажником на заводі, і за 33 роки, за десятиліття наполегливої праці заробив все, що маю, у тому числі і моє чесне ім"я, - розповів бізнесмен.

За словами Семендуєва, якийсь час назад вони з Жасмін розлучилися. Проте він продовжував виконувати обов"язки її продюсера до оформлення юридичних нюансів.

Як говорить чоловік, ніяких скандалів, і навіть розмов на підвищених тонах того дня в домі в Барвисі не було, про що говорять численні свідки. Швидку допомогу теж ніхто не викликав, а Жасмін виїхала на новому, нещодавно купленому чоловіком Lexus.

За словами Семендуєва, за 10 років сумісного життя він жодного разу не вдарив Сару, між ними не було жодного скандалу. Бізнесмен вважає, що в житті його дружини з"явилася людина, яка і стоїть за всією цією історією, повідомляє NEWSru.com.


Зараз ви читаєте новину «Жасмін подала на розлучення після побиття чоловіком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути