четвер, 29 грудня 2011 18:16

Замовити Діда Мороза додому коштує 500 гривень

Замовити Діда Мороза додому коштує 500 гривень

Киянин Володимир Левчук працює  Дідом Морозом з 1991-го. Із 2002-го виходить під ялинку на столичному майдані Незалежності. Бере по 20 гривень за знімок. Замовити його додому на 30 хвилин коштує 500 гривень. Одружений. Має сина і двох онуків.

"На майдані під ялинкою страшна конкуренція. Там працюють банди. Дідів  Морозів уранці мікроавтобусом привозять, увечері забирають. Щодня збивають із новачків по 100–200 гривень. Мене поважають, бо я – найстарший. Бідні діти вірять у Діда Мороза, бо сподіваються на диво. А багаті від завтрашнього дня нічого не чекають. У них порожні очі. Торік одній 10-річній дівчинці тато трикімнатну квартиру подарував. Дитина навіть не усміхнулася. Я їй акт купівлі-продажу вручив, а вона чогось образилася й пішла в свою кімнату", - розказав Володимир Левчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Броварах "Дід Мороз" просить депутатів не чіпати парк "Перемога"

Каже, що за останні роки у дітей дуже змінилися бажання.

"Років 10 тому діти просили цукерок і мандаринів. Тепер пишуть: "Дай мені грошей, татові принеси нову машину, мамі – мобільний". 6-річна Валя  написала: "Дєд, купи мені сапожки рожеві на каблуку й телефон Самсунг із великим екраном". 2007-го їздив у дитбудинок під Житомиром. Там малеча просила в листах, щоб їм маму подарував, сестричку допоміг знайти. Один хлопчик написав: "Нічого не принось. Забери в нас тата, бо він маму б'є.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де Дід Мороз бере гроші на подарунки?

Прийшов до сина бізнесмена. Вони живуть у дворівневій квартирі на Оболоні. У кімнату заходжу, а звідти нянєчка заплакана вибігає. Спочатку не вкурив, що там за монстр живе. Кажу: "Петрику, розкажи віршик". А він: "Я не попугай, щоб віршики розказувати. Давай подарунок і вали". Дістаю конструктор Lego, а він обурюється: "Я робота просив. Що за херню ти мені приніс?" Позаторік замовили мене на дачу в Кончу-Заспу. Два кордони охоронців пройшов. З'являється хлопець під 2 метри зростом. Каже: "Дєд, почекай у коридорі. Зараз
Снігурочка стриптиз дотанцює, й тебе запустимо", - розповів чоловік.

Прочитати про професію Діда Мороза детальніше можна у журналі "Країна" № 50 (103) за 30 грудня 2011 року.

Журнал можна купити у точках продажу преси за ціною 9 гривень.

Передплату на журнал "Країна" можна оформити у будь-якому поштовому відділенні України. Передплатний індекс - 37278. Вартість передплати на місяць — 28 грн.

Зараз ви читаєте новину «Замовити Діда Мороза додому коштує 500 гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути