пʼятниця, 28 вересня 2018 19:39

Заморозки і дощі: синоптики розповіли про погоду наступного тижня

Заморозки і дощі: синоптики розповіли про погоду наступного тижня
Заморозки, сонце та дощі прогнозують синоптики наступного тижня. Фото - Meteoprog

По всій Україні очікуються заморозки на ґрунті та в повітрі від 0 до -5°С.

Уночі 30 вересня будуть у західних, північних та Вінницькій областях. А 1 жовтня по всій країні, крім південної частини. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

У суботу, 29 вересня, буде хмарно з проясненнями. Вночі у західних, північних та Вінницькій областях невеликий дощ. Удень в Україні, крім південної частини, Донеччини та Луганщини, помірні дощі. Вітер північно-західний 7-12 м/с. Температура вночі 6-11°С, у Карпатах 3-8°С тепла. Вдень 10-15°С, у південних, східних та Дніпропетровській областях 17-22°С.

У Києві буде хмарно з проясненнями. Вночі невеликий, удень помірний дощ. Вітер північно-західний, 7-12 м/с. Температура вночі 8-10°С, удень 11-13°С.

30 вересня-1 жовтня - мінлива хмарність. Без опадів, лише вночі 30 вересня у східних областях невеликий дощ. Вітер північний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі 30 вересня у західних, північних та Вінницькій областях, 1 жовтня в Україні, крім південної частини, 1-6°С тепла, на ґрунті заморозки 0-5°С, на заході та півночі країни 30 вересня також місцями у повітрі 0-3°С. На решті території температура вночі 5-10°С тепла. Температура вдень 12-17°С, на півдні, 1 жовтня і на сході країни місцями 18-20°С.

У Києві без опадів. Вітер північний з переходом на південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі 30 вересня 1-3°С тепла (на ґрунті заморозки 0-2°С).

2 жовтня у південній та східній частинах, удень і в західних областях дощ, на решті території без істотних опадів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Синоптики прогнозують найхолоднішу зиму століття

3 жовтня на більшій частині території країни дощі. Температура вночі 4-10°С, на узбережжі морів до 13°С. Удень 12-18°С, на півдні та сході країни до 21°С. У західних та північних областях 9-15°С.

4 жовтня в Україні, 5 та 7 жовтня в західних, північних, місцями центральних областях дощі, на решті території переважно без опадів. Температура вночі 3-10°С, удень 9-16°С.

6-8 жовтня на півдні країни, Закарпатті та Прикарпатті і в східних областях повітря прогріється до 16-21°С.

Температура на початку жовтня в більшості регіонів країни вдень сягатиме +20°C. Уночі — в межах +4…10 градусів. Місяць буде теплий і дощовий. Відчутне похолодання настане в другій половині місяця.

Зараз ви читаєте новину «Заморозки і дощі: синоптики розповіли про погоду наступного тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути