Ексклюзиви
середа, 18 серпня 2010 16:25

Замість зниклого журналіста знайшли його мобільний в пустому човні

Замість зниклого журналіста знайшли його мобільний в пустому човні
Мобільний телефон зниклого у Харкові головного редактора Василя Климентьєва знайшли у човні, що плавав по Печенізькому водосховищі.

Як повідомило ГУ МВС у Харківській області, телефон виявили 17 серпня, о 18:00, люди, які відпочивали на березі водосховища.

Наразі за участю працівників міліції, кінологів, водолазів проводиться обстеження прилягаючої території, де було знайдено човен з мобільним телефоном.

По закінченню проведення всіх необхідних слідчо-оперативних заходів до ЗМІ буде надано додаткову інформацію стосовно пошуків зниклого.

За надання достовірної інформації, що допоможе встановити місце знаходження зниклого гарантується анонімність та грошова винагорода у розмірі 20 тисяч гривень.

"Працівники міліції проводять усі необхідні слідчо-оперативні заходи", - розповів перший заступник начальника ГУ МВС у Харківській області полковник міліції Микола Фоменко.

З метою встановлення місця знаходження зниклого без вісті головного редактора газети "Новий стиль" відпрацьовуються різноманітні версії зникнення, додав він.

Встановлення місця знаходження Климентьєва стоїть на контролі міністра внутрішніх справ Анатолія Могильова.

Як відомо, головний редактор газети "Новий стиль" Василь Климентьєв зник 11 серпня.

12 серпня до чергової частини Дзержинського РВ ХМУ ГУ МВС у Харківській області звернулася місцева мешканка з заявою про те, що її співмешканець Василь Климентьєв 11 серпня пішов із дому і не повернувся.

15 серпня слідчий відділу Дзержинського РВ ХМУ ГУ МВС у Харківській області порушив кримінальну справу за ст. 115 Кримінального кодексу (навмисне вбивство).

Українська правда

Зараз ви читаєте новину «Замість зниклого журналіста знайшли його мобільний в пустому човні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути