Ексклюзиви
субота, 21 листопада 2009 16:29

Замість штучного дихання лікар Джексона говорив по телефону

Замість штучного дихання лікар Джексона говорив по телефону

Особистий лікар поп-музиканта Майкла Джексона Конрад Мюррей викликав швидку допомогу тільки через годину після смерті співака. Про це 21 листопада повідомляє Agence France- Presse з посиланням на надані поліцією документи.

За словами Мюррея, серце Джексона перестало битися в той момент, коли він сам ненадовго відлучився. За 20 хвилин до смерті лікар зробив співакові ін"єкцію сильнодіючого анестетика пропофола, а перед цим дав йому низку інших заспокійливих. Ввести пропофол Мюррей вирішив через те, що Джексон ніяк не міг заснути.

Між тим, як вдалося з"ясувати поліції, протягом 47 хвилин після смерті музиканта Мюррей говорив по телефону з трьома співбесідниками, особа яких не розкривається. Сам лікар під час допитів стверджував, що весь цей час робив Джексону штучне дихання.

Документи, в яких були викладені ці дані, були надані поліцією для отримання ордера на обшук у фармацевтичній компанії Applied Pharmacy Services в Лас-Вегасі, в якій, як виявилось, він і придбав пропофол. Перед цим обшуки пройшли також в будинку і клініці Мюррея.

AFP нагадує, що Мюррею так і не були пред"явлені звинувачення у вбивстві музиканта. Проте, у поліції з"явилися певні підозри після того, як Мюррея не могли знайти протягом декількох годин після смерті Джексона.

Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року. Причиною його смерті вважається передозування ліків, зокрема пропофола, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Замість штучного дихання лікар Джексона говорив по телефону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути