субота, 23 березня 2013 15:20

Замість потягів "Hyundai" влада могла б купити тисячу надпотужних снігоприбиральних машин - Усов

Замість потягів "Hyundai" влада могла б купити тисячу надпотужних снігоприбиральних машин - Усов
Костянтин Усов Фото: facebook.com

Близько тисячі нових надпотужних снігоприбиральних машин влада могла б придбати замість куплених потягів "Hyundai". Про це на своїй сторінці у Facebook написав кандидат у нардепи на парламентських виборах 2012 року, журналіст Костянтин Усов.

"На $300 мільйонів доларів, які коштували б/у поїзди "Hyundai", влада могла купити близько тисячі нових надпотужних снігоприбиральних машин. На неймовірні мільярди, вбухані в зведення найдорожчих у світі стадіонів, влада могла б побудувати дороги. На щорічні 15 мільярдів гривень, які отримує з держбюджету МВС, влада могла би плодити не "Беркут", а висококваліфікованих офіцерів громадської безпеки, які би рятували столицю від паралічу обережним втручанням", - написав він.

"І тоді сьогодні люди, можливо б, спокійно ночували вдома, їх діти не прокидались би з запаленням легенів, а їх машини стояли в гаражах, а не кинутими посеред вулиць.Та у всього є плюси. Якщо не чекати 2-го квітня, і прийти на Майдан прямо сьогодні о 19:00 - ми не зустрінемо ні "Беркуту", ні "Соколу", ні внутрішніх військ. Вони просто не зможуть приїхати. А ми - зможемо. І все в наших руках", - зазначив Усов.

Він закликав громадян розчистити центр столиці від снігу.

"19:00. "Засніжена весна". Майдан незалежності. І хто з нас має достатньо сил - давайте візьмемо з собою важкі залізні лопати. Це абсолютно не заборонено, але може дуже знадобитись. Нам же потрібно нарешті розчистити свої вулиці від снігу та всього іншого?" - написав журналіст.

Зараз ви читаєте новину «Замість потягів "Hyundai" влада могла б купити тисячу надпотужних снігоприбиральних машин - Усов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

119

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути