субота, 23 квітня 2022 13:16

Спецтема: Війна Росії проти України

Залужний закликав блогерів утриматись від оцінок бойових дій

Залужний закликав блогерів утриматись від оцінок бойових дій
Валерій Залужний закликав блогерів не коментувати бойові дії Фото: УП

Блогерів просять утриматися від публічних оцінок бойових дій.

Особливо, це стосується тих, хто має багато підписників, повідомив у Facebook головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний.

"Військове керівництво не надає жодної важливої інформації про поточні операції. Закликаю всіх, особливо блогерів з великими аудиторіями, утриматися від публічних оцінок бойових дій, логістики, забезпечення і рішень командирів. Лише військове керівництво володіє всією повнотою інформації та використовує її для відбиття агресії", - сказав Залужний.

Запорукою успішного знищення противника є нерозповсюдження цієї інформації. У соціальних мережах періодично зʼявляється повідомлення, які використовує ворог для нанесення втрат Збройним Силам України, зазначив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна в Україні може тривати нескінченно довго" - ексзаступник директора ФБР

"Вірте Збройним силам України. Ми робимо свою роботу. У нас потужний, підступний і безжалісний ворог, який використовує будь-що для нанесення нам втрат. Не ставайте інструментом у його руках", - наголосив головнокомандувавч ЗСУ.

Служба безпеки України затримала на Харківщині агентку Російської Федерації. Вона здавала ворогу позиції Збройних сил України. Українка прибула до Харківської області з тимчасово окупованої території. Жінка встановлювала координати розташування військової та критичної інфраструктури міста, а також місця дислокації сил і підрозділів ЗСУ та Нацгвардії України.

Зрадниця допомогла ворогу скоригувати вогонь по освітніх, медичних, торговельних об'єктах, а також по житлових кварталах у центрі міста. Внаслідок ракетних обстрілів, скоригованих інформаторкою, є загиблі та поранені.

Зараз ви читаєте новину «Залужний закликав блогерів утриматись від оцінок бойових дій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути