Ексклюзиви
пʼятниця, 10 квітня 2009 18:00

Загиблу в Італії українку не можуть поховати

Загиблу в Італії українку не можуть поховати
Міністерство закордонних справ України вживає всіх заходів для визначення опікуна загиблої від землетрусу в Італії другої громадянки України.

Як повідомляє у п"ятницю прес-служба МЗС, у Посольство України в Італії надійшло офіційне підтвердження факту загибелі другої українки, 1990 року народження, мати якої перебуває у комі в реанімаційному відділенні лікарні м. Терамо. "Оскільки бабуся загиблої, яка проживає в Україні, на даний час не є законним представником внучки і не може приймати рішення про місце її поховання, дипустанова України вживає всіх заходів для визначення італійськими компетентними органами офіційного опікуна потерпілої", - повідомляє МЗС.

Прес-служба також повідомляє, що, за інформацією регіональної служби цивільного захисту регіону Абруццо, станом на першу половину дня 10 квітня поточного року кількість загиблих досягла 287 осіб, зокрема, 16 дітей. Одне зі знайдених тіл донині не ідентифіковане.

10 квітня об 11:00 в Аквілі пройшли похорони 150 людей, загиблих внаслідок землетрусу. За згодою обох батьків у п"ятницю буде похована і загибла громадянка України.

Посольство України в Італії продовжує відстежувати подальший розвиток ситуації у зоні стихійного лиха, повідомляє ForUm.

Зараз ви читаєте новину «Загиблу в Італії українку не можуть поховати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути