вівторок, 23 листопада 2010 10:50

За вуличні оголошення починають штрафувати

 

Постійно стикаючись з оголошеннями на стовпах і парканах, ми чомусь не замислюємося, як виглядатимуть наші міста в очах майбутніх поколінь.

Ми захоплюємося красою європейських столиць і, найчастіше не тільки самої архітектурою, а чистотою та доглянутістю кожного куточка зарубіжних вулиць і проспектів. Але ж і наші Київ, Львів, Одеса та інші міста України давно по праву змагаються з ними архітектурними шедеврами. Однак, при цьому вони часто приховані під шаром брудних, обірваних вуличних розклейок.

Жодному європейцю не прийде в голову купувати, продавати чи рекламувати свої товари і послуги, розклеюючи клаптики паперу на вулицях рідного міста. Це не естетично, неефективно і дуже трудомістко. До того ж, учені довели, що через велику кількість вивісок, табличок, оголошень людський мозок автоматично відключає сприйняття такої інформації. Будь-яка реклама стає неефективною, якщо не регулювати її кількість і якість.

На зміну такого виду реклами вже давно прийшли спеціальні сайти, де можна просто, зручно і безкоштовно подати оголошення. В Україні це, наприклад, дошка безкоштовних оголошень 212.ua. Причин використовувати такий метод поширення інформації безліч:

- Постійно зростаюча інтернет-аудиторія Україні, яка на вересень 2010 досягла 20 млн. користувачів;

- Неперевершені можливості, зручність і швидкість. Зайдіть на сайт, наберіть текст оголошення, додайте фото або відео. Швидко і просто! Вже в цей же день ваше оголошення побачать мільйони людей;

- Економія часу. Знайдіть все, що вам необхідно за лічені секунди!

Європейські законодавці вже давно ввели жорсткі заходи боротьби з "рекламним вандалізмом", що спотворює міста. Кожна зовнішня реклама узгоджується і оплачується, а порушники платять серйозні грошові штрафи. У результаті, відбувається поповнення міського бюджету, а міста мають охайний вигляд.

Сьогодні українська влада також починає активно запроваджувати подібні заходи. Вже збільшені штрафи за самовільне розміщення в невстановлених місцях реклами і приватних оголошень. Розміри штрафів для громадян становлять від 340 до 1360 грн, для посадових осіб і суб'єктів підприємницької діяльності від 850 до 1700 грн. З незаконним розміщенням реклами в місті будуть боротися спеціальні інспекції з благоустрою, які почнуть активно виявляти правопорушників, застосовуючи систему відстеження, - знайти власника рекламного оголошення простіше простого.

Мільйони людей у наш час користуються дошками оголошень в Інтернеті.

Приєднуйтесь і ви, щоб переконатися, наскільки це ефективно, розумно і легко.

Заходьте на 212.ua, розміщуйте безкоштовно свої оголошення шукайте необхідні товари і послуги, і отримуйте задоволення від можливості швидкого і ефективного вирішення своїх завдань.

PR

Зараз ви читаєте новину «За вуличні оголошення починають штрафувати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути