вівторок, 29 червня 2010 20:35

За вихідні у Києві потонуло 6 людей

За вихідні у Києві потонуло 6 людей

У Києві за минулі вихідні під час відпочинку на водоймах загинули шестеро осіб. Одну людину вдалося врятувати.

Як повідомили в МНС, у суботу, 27 червня, група водолазів спеціалізованого аварійно-рятувального загону МНС виїхала до села Горенка Київської області. Там, на кар'єрі на відстані 20-ти метрів від берега, на глибині шість метрів було знайдено тіло 30-річного чоловіка. За яких обставин людина загинула, з'ясовується.

Цього ж дня на озері Парк Партизанської Слави та на Осокорках потонули ще двоє чоловіків. Обом загиблим було по 30 років. Пізніше, у Верблюжій затоці на Оболоні, потонув 47-річний чоловік. У всіх випадках загиблих знаходили люди.

У неділю, 27 червня, близько 06:00, в Пущі-Водиці, на вулиці Курортна, 13, в результаті проведення пошуково-водолазних робіт МНСникам на озері було знайдено тіло 27-річної жінки, яке рятувальники передали оперативно-слідчій групі Оболонського району. Причини загибелі жінки встановлюються.

Як повідомили в МНС, пізніше в Русанівському каналі знайшли тіло чоловіка, 1976 року народження. На місці події працювали водолази спецзагону та представники міліції. На сьогоднішній день в столиці на воді загинуло вже 39 людей.

Головне управління МНС України в місті Києві ще раз закликає громадян бути обачними та обережними під час відпочинку біля водоймищ.

Зараз ви читаєте новину «За вихідні у Києві потонуло 6 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути