середа, 31 березня 2010 11:19

За добу московська міліція отримала 115 повідомлень про бомби

За добу московська міліція отримала 115 повідомлень про бомби

За минулу добу в Москві на службу "02" надійшло 115 повідомлень про закладені вибухові пристрої і про виявлення підозрілих предметів у різних частинах міста, повідомила прес-служба московського ГУВС.

За всіма адресами проводилися перевірки, на місце виїжджали кінологи зі службовими собаками, представники оперативних служб міста, зазначили в ГУВС.

"Біда мобілізує і об"єднує. Проаналізувавши дзвінки на службу "02", керівництво московської міліції висловлює величезну вдячність москвичам і гостям міста за їх активну допомогу в пошуку терористів. Вчора було дуже багато повідомлень. Комплекс проведених заходів вже приніс певні результати", - повідомила прес-секретар начальника ГУВС по Москві.

Найгучнішими випадками вчора стали повідомлення про закладені бомби під міліцейською машиною та у храмі Христа Спасителя. Всі ці виклики виявилися хибними.

Жителі Москви досі перебувають в шоковому стані після терактів в метро, які забрали життя 39 осіб. Люди бояться заходити в метрополітен та інші громадські місця.

Газета

Зараз ви читаєте новину «За добу московська міліція отримала 115 повідомлень про бомби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути