вівторок, 12 лютого 2008 20:39

За розкриття вбивства 6-річному хлопчикові подарували велосипед

Школяр виявився єдиним, хто бачив обличчя злочинця, який смертельно поранив ножем продавчиню магазину та молодого експедитора.

Чолов"ягу, який кілька разів ударив ножем жінку та парубка, міліціонери відшукали за тиждень у Криму. Там підозрюваний переховувався у знайомої.

Поки міліціонери шукали вбивцю, усі мешканці села, де стався напад, почували себе у небезпеці.

Коли підозрюваного зловили, він не відпирався та розповів, як усе було. На продавчиню затриманий напав із ножем, коли у магазині нікого не було.

У цей момент до магазину надійшов експедитор. Разом із братом 19-річний парубок возив до магазину різноманітні товари. Людина із ножем в руках накинулася і на нього.

Тяжко поранений експедитор вибив вікно і вистрибнув з магазину на двір. Його брат чекав за кермом "ГАЗелі" біля входу. Коли побачив закривавленого родича, за яким біжить людина із ножем у руках, поміг йому залізти до кабіни і швидко поїхав. Дорогою до лікарні парубки зателефонували до міліції.

Оперативники з"ясували, що затриманий добре володів холодною зброєю. У його помешканні слідчі відшукали велику кількість літератури де описувалися прийоми бою із ножем в руках. До того ж, підозрюваний мав неабиякий кримінальний досвід.

Відшукати злочинця, який позбавив життя двох людей, допоміг шестирічний хлопчина. Школяр був свідком нападу, і добре запам"ятав обличчя нападника та його одяг.

Харківські міліціонери віддячили школяреві за допомогу та подарували йому велосипед. Людина, яку він допоміг відшукати, наразі спілкується зі слідчими.

За подвійне вбивство йому загрожує довічне ув"язнення, повідомляєНТН.

Зараз ви читаєте новину « За розкриття вбивства 6-річному хлопчикові подарували велосипед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути