субота, 05 лютого 2011 19:23

За ніч стриптизерка заробила $ 5 тисяч (ФОТО)
5

Фото: Фото: Андрій Шматов/Gazeta.ua

Вінничанка Оксана (за її проханням, ім'я змінене) п'ять років танцює стриптиз в одному зі столичних клубів. Найбільше за ніч заробляла 5 тисяч доларів.

"Це ще до кризи було, зараз менше отримую. На роботу виходжу три-чотири рази на місяць. Зараз заробляю мінімум 10 тисяч гривень. Колись за ніч один клієнт пропонував 8 тисяч доларів. Я відмовилась — навіщо воно мені, я й так добре заробляю. А то ще яку хворобу занесе, або поноситиме потім в клубі мене. Чи є у мужика гроші — бачу з першого погляду. Багатий іде впевнено, поважно. На ньому обов'язково хороший годинник, дорогі костюм і взуття. Замовляє коньяк або віскі. Але буває, що з виду бомж бомжем, пиво потягує, а грошей неміряно в кишенях", - розказала дівчина.

Оксана заробляє приватними танцями. За 3 хв. отримує 100–200 грн, має 20% від вартості випивки, яку замовив їй клієнт, і чайові.

"Мама думає, що працюю кухарем. Вона — лікар, тато — військовий. Покинув нас, зараз у Росії живе, — розказує. Невисока, струнка, живіт округлий. — У стриптиз прийшла, бо соромно було в 21 рік просити в мами грошей. Старша сестра їхала на лікарську практику в Німеччину, на неї всі сімейні заощадження йшли. Маю хлопця. Він бізнесмен. Тут познайомилися. Заміж кличе, але я не хочу. Він єврей, а в них там свої закони: доведеться народити йому купу дітей і цілими днями з ними няньчитися. Дає мені три тисячі доларів на місяць. Цього мені не вистачає. Тільки півтори тисячі в салон краси щомісяця відношу. Якщо даватиме хоча б п'ять, я роботу цю кину", - зазначила Оксана.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «За ніч стриптизерка заробила $ 5 тисяч (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути