четвер, 18 березня 2010 16:30

За крадіжку пляшки пива чоловік сяде на три роки

За крадіжку пляшки пива чоловік сяде на три роки

16 березня близько сьомої вечора 50-річний житель селища Розсошенці в Полтаві увірвався в продуктовий магазин "Берізка". Погрожуючи продавцю пістолетом з бойовими набоями, чоловік вимагав, аби йому дали літрову пляшку пива "Славутич".

Людмила Гаркавенко з Ленінського райвідділу міліції Полтави розповіла кореспонденту Gazeta.ua, що люди, які на той час були у магазині, допомогли міліції піймати нападника.

"Він схопив пляшку та швидко вибіг. В той час в магазині було багато людей. Вони бачили, куди він тікав, тому правильно скерували правоохоронці", - зазначила вона.

Міліціонер говорить, спіймали злодія за гарячими слідами. Він устиг дістатися до квартири, на якій в районі збиралися пияки. Коли правоохоронці зайшли до приміщення побачили, що пляшка пива, яку він вкрав - стоїть на столі. Пістолет марки Zoraki, який перероблений для стрільби бойовими набоями, чоловік сховав під диваном. Пізніше міліціонери встановили, що сам чоловік був нетверезим.

Чоловіка затримали. Зараз він під арештом. Відомо, що той ніде не працює. Чому так вчинив пояснити не може.

В обласному управлінні міліції говорять, не зважаючи, на низьку вартість викраденого чоловіка чекає щонайменше три роки ув"язнення. Головну роль в обвинуваченні відіграє спосіб злочину та те, що він застосовував зброю.

Зараз ви читаєте новину «За крадіжку пляшки пива чоловік сяде на три роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути