Ексклюзиви
середа, 03 жовтня 2012 02:50

За борг таксист змусив клієнта бігати голим

За борг таксист змусив клієнта бігати голим
gotagotaxi.com

У Тернополі затримали таксиста, який познущався над пасажиром, позбавив волі і пограбував його.

Про це Gazeta.ua повідомили у центрі зв'язків з громадськістю обласної міліції.

20-річний студент разом з компанією відпочивав в одному з розважальних центрів міста. Додому вирішив повертатися пізно вночі.  Добре пояснити, куди їхати, хлопець не зміг. Таксист зрозумів: у напрямку села Великої Березовиці.

В автомобілі пасажир задрімав. Таксист зупинився біля авторинку. Наказав платити 92 гривні та "вимітатися" з машини. Студент мав при собі лише півсотні.

"На заклик водія приїхало кілька колег по роботі", - говорять у міліції. – "Чоловіки витягнули пасажира  з салону, надавали стусанів і засунули в багажник".

Автівка із полоненим зупинилася знову біля нічних клубів у Тернополі. Водій відчинив багажник, витягнув звідти студента і наказав роздягатися. Одразу ж і привласнив гаманець, документи та айфон свого клієнта.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Житомирі побилися родини таксиста і прокурора

"Що сам скинув з себе парубок, а що стягнув з нього кривдник, потерпілий достеменно не пам'ятає. Але через кілька хвилин глядачі на мобільні телефони знімали, як таксист примушував молодого чоловіка голяка бігати навколо припаркованих автівок", - кажуть правоохоронці.

Хлопця врятували із цієї халепи друзі, які теж поверталися на таксі додому. Його посадили в іншу машину, дали грошей на дорогу.

"Наступного дня оперативники встановили особу підозрюваного і затримали його. Ним виявився водій однієї фірми таксі – 30-річний житель обласного центру. Свого кривдника впізнав і студент", -  розповів начальник Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Олександр Хілюк.

Проти зловмисника порушена кримінальна справа за грабіж, поєднаний з насильством, яке не є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого, та за незаконне позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «За борг таксист змусив клієнта бігати голим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути