вівторок, 29 липня 2008 13:57

За 1000 євро вбили двох інкасаторів (ФОТО)

 
На заході Москви у вівторок вранці здійснений озброєний напад на інкасаторів: 2 людини вбито, 4 поранені.

Як стало відомо, один з нападаючих, який також отримав поранення, затриманий за гарячими слідами. В даний час чоловік доставлений в лікарню. Встановлена особа ще одного нападаючого - підозрюваним є вихідцем з Кавказу, який проживав в Західному адміністративному окрузі Москви, застосовуються заходи з його затримання.

Інкасаторська машина належить одній з філій Ощадбанку. Банк вже підтвердив інформацію про загибель своїх інкасаторів.

Як повідомили "Інтерфакс" в правоохоронних органах міста, сигнал про напад на інкасаторів на Ленінському проспекті поступив на пульт чергового по місту о 8:30.

Напад на інкасаторів був здійснений біля відділення Ощадбанку, розташованого за адресою: Ленінський проспект, будинок 94. Злочинці, озброєні автоматами, напали на інкасаторів, які вийшли з автомобіля, після чого зав"язалася перестрілка. На нападаючих, одягнених в камуфляж, були маски.

В результаті два інкасатори були убиті, ще один, який встиг заблокуватися в машині, отримав поранення. Крім того, поранено троє випадкових перехожих. Як зазначили в правоохоронних органах, інкасатори встигли відкрити у відповідь вогонь, поранивши одного з нападаючих. Згодом поранений грабіжник був затриманий за гарячими слідами.

Як повідомило РИА "Новости" високопоставлене джерело в МВС Росії, злочинці викрали всього тисячу євро.

Встановлено, що злочинці втекли з місця події на синьому автомобілі Volvo. Пізніше машина була виявлена кинутою на вулиці Лобачевського, причому викрадені у інкасаторів гроші грабіжники залишили в автомобілі.

У Москві оголошений спеціальний план пошуку злочинців "Вулкан". Столична міліція шукає також машини Peugeot і Audi, на яких втекли нападаючі.

На місце озброєного нападу на інкасаторів виїхала оперативно-слідча група, керівники столичної міліції та слідчого управління Слідчого комітету при прокуратурі РФ по місту.

За фактом нападу слідчим відділом по Західному адміністративному округу слідчого управління Слідчого комітету при прокуратурі РФ по Москві 29 липня 2008 року порушено кримінальну справу за ознаками злочинів, передбачених ч. 2 ст. 105, ч. 2 ст. 162 і ч. 2 ст. 222 УК РФ (вбивство двох і більше осіб, розбій, незаконний обіг зброї). Також вирішується питання про додаткову кваліфікацію дій нападаючих за ст. 209 УК РФ (бандитизм).

Розслідування кримінальної справи знаходиться на особистому контролі керівника Слідчого управління по Москві, повідомляє NEWSru.com.

Фото Reuters

Зараз ви читаєте новину «За 1000 євро вбили двох інкасаторів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути