понеділок, 04 лютого 2008 12:53

З Швеції не випустили російський літак з п"яним екіпажем

 Російському екіпажу Ан-50 заборонили виліт з Швеції унаслідок його сильного алкогольного сп"яніння. Літак, зафрахтований найбільшою у світі авіакомпанією по перевезенню вантажів United Parcel Service (UPS), повинен був вилетіти у понеділок вранці з аеропорту міста Мальме.

Проте перед вильотом невідомий повідомив поліції, що екіпаж п"яний. Телефонний дзвінок про те, що частина команди літака всю ніч святкувала якусь подію, пролунав у черговій частині о 4 годині ранку, розповів Мікаел Перссон, відповідальний по зв"язках з пресою поліції провінції Сконе, де розташовано третє за  розміром місто Швеції.

Коли правоохоронці прибула на місце і взяли необхідні тести у всіх восьми членів екіпажу, дуже великий вміст алкоголю в крові - 0,65 проміле - виявили у двох - радіооператора і бортового інженера.

Літак повинен був відправитися до Москви о 08:00 за московським часом, але тепер виліт значно затримується. Через 8 годин після первинного аналізу поліція повинна буде провести повторний тест. Після цього буде ухвалено рішення про те, коли літаку буде дозволено залишити аеропорт Стурур. Поки поліція у зв"язку з інцидентом не провела офіційного затримання когось з членів екіпажу, повідомляє ІТАР-ТАСС.

Зараз ви читаєте новину «З Швеції не випустили російський літак з п"яним екіпажем ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути