пʼятниця, 15 травня 2009 15:16

З п"яного міліціонера можуть стягнути 450 тисяч грн морального збитку

Сьогодні відбулося попереднє судове засідання у справі 39-річного Андрія Кияшка. Він 21 грудня 2008 року у місті Макіївка (Донецька область), перебуваючи у стані алкогольного сп"яніння, в"їхав у підземний перехід на джипі "Тойота-Прадо". В результаті цього одна людина загинула, ще двоє постраждали.

В суд на милицях з"явилась одна із потерілих Світлана Винниченко, у якої роздріблені ступні. Вона заявила про намір подати позов проти Кияшка, але поки не подала.

Тетяна Глінська, яка є дружиною рідного брата загиблого Дуднік Юрія, заявила в суді, що хоче 400 тисяч грн морального відшкодування і 45 тисяч матеріального.

У коментарі "Gazeta.ua" Глінська розповіла, що до неї приходила свідок трагедії.

"Після трагічної події прийшла дічина, яка була свідком аварії. Вона принесла номер авто "АН 5050 ВС" і розповіла, що бачила Дудніка ще живим, коли водій на джипі з"їхав по сходах на нього. Потім Кияшко розвернувся і поїхав по ньому ще раз. Дуднік встиг відірвати номерний знак", - розповіла дівчина.

Раніше свідки розповідали, що із джипа поспіхом зняли номер "АН 50-50 ЕА". Зареєстрований він на автомобілі "шевроле" з міста Сніжне. Його власник - громадянин Зима С. С.

Наступне засідання відбудеться 22 травня.

В суд винуватця трагедії доставли в наручниках. Він знаходиться під стражею.

Андрій Кияшко працює експертом-криміналістом у Донецькому науково-дослідному експертоному криміналстічному центрі МВС. Носить звання майора міліції.

Зараз ви читаєте новину «З п"яного міліціонера можуть стягнути 450 тисяч грн морального збитку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути