вівторок, 06 жовтня 2009 11:30

З 9 жовтня подорожчають електрички

З 9 жовтня подорожчають електрички

Південно-західна залізниця (ПЗЗ) з 9 жовтня збільшує вартість проїзду в електропоїздах приміського сполучення в середньому на 8% залежно від маршруту.

Як повідомили в прес-службі ПЗЗ, підвищення тарифів викликане тим, що залізниця не доотримує компенсації за перевезення пільгових категорій пасажирів, тому приміські перевезення є збитковими.

"Підвищення тарифів в приміському сполученні узгоджене з адміністраціями всіх областей, де Південно-західна залізниця забезпечує перевезення пасажирів", - мовиться в повідомленні.

Адміністрація залізниці радить пасажирам приміських поїздів заради економії часу і грошей купувати проїзні документи в квиткових касах. Також пасажири можуть економити на проїзді, купуючи абонементні квитки, вартість яких залежить від маршруту проходження.

ПЗЗ перевозить пасажирів, в основному, на території Київської, Вінницької, Житомирської, Чернігівської, Сумської Хмельницької і частково в районах Рівненської, Чернівецької, Черкаської, Полтавської і Тернопільської областей.

Нагадаємо, 28 травня на ПЗЗ набули чинності нові тарифи на перевезення в приміському сполученні - вартість квитків збільшилася в середньому на 27% залежно від маршруту проходження.

За матеріалом ЛIГАБiзнесIнформ
Зараз ви читаєте новину «З 9 жовтня подорожчають електрички». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути