понеділок, 25 січня 2021 20:05

YASNO пропонує клієнтам миттєвий доступ до лікарів - за допомогою телемедицини

YASNO пропонує клієнтам миттєвий доступ до лікарів - за допомогою телемедицини
YASNO став партнером платформи Medikit з розвитку телемедицини

Постачальник електроенергії, газу та рішень з енергоефективності і електромобільності YASNO став партнером платформи Medikit з розвитку телемедицини. Клієнти YASNO можуть за 15 хвилин дистанційно отримати консультацію від одного з 200 професійних лікарів за 74 напрямами спеціалізації.

Для отримання консультації достатньо на сторінці https://yasno.com.ua/health написати лікарю про свій стан або симптоми та пройти реєстрацію, вказавши свій номер телефону. За кілька хвилин з клієнтом зв'яжеться профільний лікар та проконсультує за допомогою чату на сайті Medikit, аудіо або відеозв'язку. Послуга діє цілодобово. Вартість консультації становить 150 грн, а послуги лікаря можна сплатити через інтернет.

"YASNO піклується про комфорт, економію часу та безпеку для здоров'я клієнтів. Під час пандемії питання здоров'я та безпечного отримання оперативних консультацій не лише з питань коронавіруса, а й інших захворювань, стало ще більш актуальним. Тому ми стали партнером платформи Medikit, через яку більше 4 000 людей щомісяця з дому отримують медичні консультації від професійних лікарів. Підтримуючи розвиток телемедицини, ми сприяємо більшій доступності якісного медичного обслуговування та розвитку дистанційного обслуговування в цілому", - наголосив директор з розвитку бізнесу YASNO Олександр Онищенко.

"Консультації лікарів на платформі Medikit можна отримати як для дорослих, так і для дітей з широкого кола питань: пояснити результати аналізів, різні види дискомфорту в організмі та болі, висипи на шкірі, проблеми з травленням, серцево-судинною та нервовою системами, різні види травм або отримати другу думку по вже встановленому іншим лікарем діагнозі. Багато в чому наш сервіс співпадає з філософією бренду YASNO: піклування про клієнтів, швидкість та простота користування, зрозумілі пояснення", - зазначив директор Medikit Руслан Кравець.

Довідка:

YASNO – постачальник електроенергії, газу, рішень з енергоефективності та для електромобілів, що надає послуги для 3,5 млн українських сімей та юридичних клієнтів у Києві, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Харківській та Черкаській областях. YASNO прагне забезпечити клієнтам сервіс європейського рівня та розвиває онлайн-обслуговування. Для зменшення витрат клієнтів на енергію постачальник пропонує енергоефективні набори, розумне освітлення, сонячні дахи, системи зберігання енергії, послуги енергоаудиту, енергосервісу та енергоменеджменту. Електроавтомобілісти можуть замовити в YASNO зарядні станції для встановлення вдома або в офісі та отримувати додатковий дохід.

Зараз ви читаєте новину «YASNO пропонує клієнтам миттєвий доступ до лікарів - за допомогою телемедицини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути