пʼятниця, 29 лютого 2008 08:27

Вживання м`яса провокує розвиток раку у жінок

Вживання м`яса провокує розвиток раку у жінок
Споживання алкоголю у великих кількостях приводить до ризику виникнення раку молочної залози, але коли італійські учені торкнулися інших аспектів харчування, вони дійшли суперечливих результатів.

Деякі дослідження показали, що споживання жінкою червоного м`яса підвищує ризик виникнення раку молочної залози. Жир в продуктах тваринного походження підвищує ризик виникнення раку молочної залози.

Учені провели експеримент, розглянувши раціон живлення 3600 жінок з раком грудей і раком яєчників і 3413 здорових жінок того ж віку.

В результаті з`ясувалося, що у жінок, що вживають їжу, багату на вітаміни, знижений ризик виникнення захворювання раком яєчників на 23% порівняно з тими, хто споживав їжу з низьким вмістом вітамінів і поживних речовин. Також вживання продуктів тваринного походження було пов`язане з скороченням ризику виникнення раку молочної залози.

Учені радять їсти більше фруктів і овочів, а також рибу, горіхи і маслинову олію, щоб захистити організм від смертельного захворювання, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Вживання м`яса провокує розвиток раку у жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути