неділя, 02 грудня 2018 20:45

"Ви - приклад мужності" - військові запустили флешмоб на підтримку полонених моряків

"Ви - приклад мужності" - військові запустили флешмоб на підтримку полонених моряків
Курсанти Інституту ВМС кажуть, що підтримують моряків усім серцем, а їх вчинок називають героїчним

Українські військові масово записують відеозвернення на підтримку моряків, яких росіяни взяли в полон у Чорному морі. До флеш-мобу уже долучились львівські прикордонники, одеські курсанти та військовослужбовці Інституту Військово-Морських сил.

Курсанти на відео кажуть, що підтримують моряків усім серцем, а їх вчинок називають героїчним. В цьому навчальному закладі раніше вчилися більшість заарештованих росіянами хлопців.

Прикордонники у свою чергу біля Західного регіонального управління підняли свій прапор і стяг Військово-Морського флоту. Кажуть, що пишаються незламністю моряків.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Москві пройшла акція на підтримку українських моряків

"Ви приклад мужності, витримки та патріотизму для всього персоналу. Тримайтеся! Ми з Вами! Ми переможемо! За нами правда!", - говорять "Зелені берети".

Розгорнули військово-морський стяг в підтримку моряків і у Львівському прикордонному загоні, під час шикування всього персоналу.

"Ми віримо, що хлопці повернуться в найкоротший термін живими та здоровими до своїх домівок. З нами держава, з нами Бог! Слава Україні!", - кажуть прикордонники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчани масово підтримують моряків: зібрали гроші

Флешмоб на підтримку полонених моряків та цивільних в'язнів яких незаконно утримують в Криму та Росії організували військові у Миколаєві. Учасники вийшли під Меморіал загиблим воїнам з прапорами своїх військових частин та табличками "#Ми захистимо". Метою акції було заявити, що готові захищати територіальну цілісність країни.

25 листопада у районі Керченської протоки стався російський збройний напад і захоплення українських військових катерів "Бердянськ", "Нікополь" і буксира "Яни Капу". Судна здійснювали морський перехід із порту Одеса до порту Маріуполь - із Чорного в Азовське море. Членів екіпажів поранили і захопили у полон.

У МЗС висловили з приводу цього категоричний протест Російській Федерації, вказавши, що це є черговим актом збройної агресії РФ проти України.

Зараз ви читаєте новину «"Ви - приклад мужності" - військові запустили флешмоб на підтримку полонених моряків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути