субота, 23 січня 2021 12:20

Другокласниці Анні Розовій на обстеження складних діагнозів потрібна допомога

Автор: Фото надане Юлією Розовою
  Другокласниця Анна Розова з міста Красноград на Харківщині має складні діагнози і потребує обстеження в невропатолога в Києві .
Другокласниця Анна Розова з міста Красноград на Харківщині має складні діагнози і потребує обстеження в невропатолога в Києві .

7-річна Анна Розова з міста Красноград на Харківщині має порушення проміжного обміну, мітохондріальну дисфункцію, дефіцит ферментів фалатного циклу. Вроджені вади розвитку головного мозку, часткову атрофію дисків зорових нервів та природжений горизонтальний ністагм. На обстеження потрібна допомога.

"У двомісячному віці в Ані почали "бігати" очі. Лікарі сказали, що слабкий м'язовий тонус і призначили масаж з лікувальною фізкультурою. Але це не допомогло. Дитина не повзала і не ходила. Лікарі кажуть, що причиною є порушення обміну речовин. З тих пір Анічку возжу в реабілітаційні центри. Їй зробили операцію "міотомію м'язів" для зміцнення спини. Донечка більш впевнено сидить, є значний розумовий розвиток. В жовтні ми пройшли реабілітацію в Борисполі. Але лікар сказав, що тепер наші поїздки вже не дають бажаних результатів. Тому в лютому маємо пройти максимальне обстежитися в невропатолога в Києві. Інакше донечка не зможе продовжувати розвиватися. Я дитину виховую сама, з чоловіком розлучилася. Звертаюся за допомогою до людей. Буду вдячна за кожну гривню", - розповіла Gazeta.ua мати Юлія Розова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я перед усіма людьми та Господом стаю на коліна" – мати благає врятувати єдину дитину

Реквізити для допомоги:
карта Приватбанка - 4149 4991 2501 1815 (Розова Юлія Леонідівна).

Зараз ви читаєте новину «Другокласниці Анні Розовій на обстеження складних діагнозів потрібна допомога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1261
Голосування Чи допомагаєте ви українській армії з часу як розпочалася АТО?
  • Так, перераховую гроші на номер 565
  • Даю речі і продукти, коли збирають допомогу військовим у моєму місті
  • Перераховую гроші на конкретні речі (каски, бронежилети, тепловізори) у підрозділи, які діють на Сході
  • Не допомагаю, бо це має робити держава
Переглянути