четвер, 25 лютого 2010 19:54

Всесвітньо відомий ді-джей знову завітає до Києва

Всесвітньо відомий ді-джей знову завітає до Києва
7 березня 2010 року, в київському Міжнародному виставковому центрі, відбудеться прем"єра дебютного шоу голландського ді-джея і продюсера - Ferry Corsten.

Вперше за довгу і успішну кар"єру, літом 2009 року Ferry Corsten почав виступи з власним шоу, однойменним з його останнім альбомом, - "Twice In а Blue Moon".

Слід зазначити, що до цього моменту в світі було тільки два ді-джея, які виступали в подібному форматі: це Tiеsto і Armin van Buuren. Саме голландці, прагнучи перетворити ді-джейське ремесло на справжнє мистецтво, першими представили публіці багатогодинні сети з інструментальним супроводом і живим вокалом, а також поставленою шоу-програмою.

Корстен давно зарекомендував себе, як один з кращих представників світу електронної музики. Більш того, багато музичних критиків саме його називають засновником такого популярного стилю транс. В кінці минулого року Феррі представив світу своє чергове творіння, альбом "Twice In а Blue Moon". Робота "летючого голландця" здивувала всіх шанувальників його таланту, абсолютно нові саунд і несподівана суміш стилів в черговий раз підтвердили його статус експериментатора і тренд-сетера.

Величезний успіх альбому і давнє бажання Корстена створити власне шоу, в якому він зміг би утілити всі накопичені за 18-річну кар"єру задумки, і підштовхнули артиста до створення концепції під ім"ям "Twice In A Blue Moon: The Experience".

Окрім традиційного ді-джей сету, голландець вперше виконує свої кращі роботи "в живу". Головною музичною родзинкою є вокал Betsie Larkin - американської співачки, талант якої широкій публіці відкрив сам Феррі. На їх рахунку вже декілька спільних робіт, включаючи головний хіт під назвою "Made of Love".

Дизайнером і технічним партнером шоу виступила компанія "Unlimited Productions", відома по багаторічній роботі з Tiеsto, - зокрема над грандіозними шоу "Tiеsto in Concert", світовими турне "Elements of Life" і "Kaleidoscope".

Зараз ви читаєте новину «Всесвітньо відомий ді-джей знову завітає до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути