середа, 05 вересня 2012 12:38

Вранішній потяг Hyundai не пустили зі Львова до Києва

Вранішній потяг Hyundai не пустили зі Львова до Києва
Фото: obozrevatel.com

Швидкісний потяг Hyundai №170 Львів-Київ не вийшов в рейс через помилку працівника вокзалу. Про це в коментарі ZAXID.NET повідомили в прес-службі Львівської залізниці.

"Сьогодні Hyundai дійсно не відправився зі Львова до Києва через технічні причини. Він був готовим до відправлення, але через помилку нашого працівника його подали на колію, на якій було пошкоджено лінію електромереж. При заході на колію потяг пошкодив пантограф (пристрій, яким здійснюється забір енергії з електромережі), з таким пошкодженням він не міг відправитись в рейс. Ця ситуація могла трапитись з будь-яким іншим електровозом, який би зайшов у той час на цю колію. Чергова по вокзалу не повідомила машиніста про те, що там є поломка, відповідних працівників попередили і вони буквально на кілька хвилин запізнилися, для того, щоб ліквідувати поломку. Оперативно було прийнято рішення про заміну, замість Hyundai дали чотири купейних вагони з потягу №91, і з запізненням на півтори години він відправився до Києва", – зазначили в прес-службі залізниці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Укрзалізниця" купить 17 суперсучасних електропоїздів Hyundai

На швидкісний потяг Hyundai було продано 109 квитків, восьмеро квитки повернули, 101 пасажир був розміщений в чотирьох вагонах. У прес-службі Львівської залізниці запевнили, що орієнтовно до 15.00 пасажири мають прибути в Київ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В "Укрзалізниці" пообіцяли нові швидкісні поїзди

"Щодо відшкодування збитків – пасажири зможуть звертатись з квитками у каси Львова або Києва і значну частину вартості квитка буде відшкодовано", – додали у прес-службі.

Вранці 5 вересня швидкісний потяг Hyundai №170 Львів-Київ не вийшов в рейс о 7.00.

Зараз ви читаєте новину «Вранішній потяг Hyundai не пустили зі Львова до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути