четвер, 19 квітня 2012 20:49

Воронін пошив Євгену Червоненку фрак за одну ніч

Воронін пошив Євгену Червоненку фрак за одну ніч
Євген Червоненко сьогодні простився з модельєром у столичному Будинку вчителя. Фото: tabloid.pravda.com.ua

Модельєр Михайло Воронін пошив бізнесмену Євгену Червоненку фрак за одну ніч. Про це Червоненко розповів кореспонденту Gazeta.ua вчора під час прощання з модельєром у столичному Будинку вчителя.

"1999 року мав їхати в Швецію, щоб отримати від короля нагороду "Полярна зірка". Мав тоді багато інших справ і забув замовити фрак. В останній день звернувся до Михайла Вороніна. Він працював всю ніч. Вранці подзвонив і сказав, що костюм готовий. На врученні всі були певні, що прийшов в костюмі від Бріоні. Та я всім відповідав, що вдягаюся у Вороніна. Тоді кілька людей попросили його контакти", - сказав він.

"Його костюми завжди дуже зручні та ідеально сидять. Він використовував натуральні тканини. Завдяки невеликій кількості штучних домішок, вони ніколи не м'ялися", - додав Червоненко.

ФОТОРЕПОРТАЖ: "Він - приклад того, що можна бути водночас багатою і нормальною людиною" — у Києві прощаються з Вороніним

Він також згадав, що своє 50-річчя святкував у костюмі від Вороніна. В костюми дизайнера вбрав двох своїх синів — 3-річного Альфреда і Кирила, 15 років.

"Сини були в однакових костюмах. Їх тоді всі фотографували. Ті костюми досі зберігаємо, хоч сини з них вже виросли", - поділився Червоненко.

На похорон бізнесмен прийшов у чорному костюмі у вузьку смужку. Сказав, що купив його за кордоном.

А от ректор столичного університету культури Михайло Поплавський прийшов на похорон в синьому костюмі від Вороніна. Він розповів, що в гардеробі має 70 костюмів модельєра.

"Маю 70 костюмів від Вороніна. Завжди з ним ретельно обговорював кожну модель. Він радив мені обирати світлі та блакитні кольори, бо вони пасують до моїх очей. Чорні не рекомендував, казав, що вони старитимуть", - сказав він.

"Ми з Михайлом часто зустрічалися. Ніколи не пили чай чи каву, а випивали по 50 грамів. Сиділи з ним по півтори-дві години і говорили на різні теми. Він був єдиним, хто підтримав мене під час проекту "Співочий ректор". Казав: "В нашій країні завжди цькують тих, хто щось робить. Ти все робиш правильно. Не звертай на них уваги", - поділився Поплавський.

Зараз ви читаєте новину «Воронін пошив Євгену Червоненку фрак за одну ніч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути