пʼятниця, 22 лютого 2008 13:37

Володимир Жириновський відкрив свою сторінку на "Однокласниках"

 Кандидат в президенти Росії, лідер ЛДПР Володимир Жириновський  відкрив свою сторінку на популярному сайті "Однокласники" - інтернет-ресурсі, який об"єднує однокласників, однокурсників і колег по роботі, повідомили РІА Новости у прес-службі партії.

"Знайти цю сторінку можна звичайним способом, набравши в рядку пошуку людей "Володимир Жириновський ", - сказав представник ЛДПР.

Він відзначив, що спеціальний логотип "Зірка - гарантують "Однокласники" дозволить відрізнити справжню сторінку Жириновського від підроблених, якщо такі з"являться. Раніше подібних "клонів" лідера ЛДПР на "Однокласниках" було багато, але потім їх анкети видалили.

Представник ЛДПР пообіцяв, що не дивлячись на щільний графік, Жириновський  постарається знайти час для тих, хто писатиме йому на цьому сайті.

"Дуже важливо знати і відчувати вашу підтримку. Навряд чи я зможу проводити багато часу на сайті, але обов"язково заходитиму його, щоб прочитати всі повідомлення. Звичайно, відповідатиму поступово", - цитує Жириновського прес-служба партії.

На своїй сторінці Жириновський  розмістив 27 фотографій. Крім того, всього за добу в друзі до нього записалися більше 400 осыб, близько 160 залишили свої повідомлення на форумі його сторінки.

Разом з тим, лідер ЛДПР не реєструвався  в жодному з співтовариств - тобто не став вводити дані про свою школу чи вуз, де він вчився. Зазвичай відвідувачі сайту роблять це, щоб знайти старих друзів, повідомляє "Подробности".

Зараз ви читаєте новину «Володимир Жириновський відкрив свою сторінку на "Однокласниках"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути