понеділок, 26 квітня 2010 15:10

Вокаліста Metallica обікрали в московському ресторані

Вокаліста Metallica обікрали в московському ресторані

Вокаліст групи Metallica Джеймс Хетфілд став жертвою московських шахраїв напередодні виступу групи в СК "Олімпійський".

Інцидент трапився в ресторані в Камергерському провулку, куди перед однією з репетицій заглянули перекусити музиканти групи разом зі своїми супутницями. Спільний рахунок склав близько восьми тисяч рублів.

Готівки у Хетфілда не виявилось, тому він вирішив розплатитися за вечерю кредиткою. Через деякий час музикант виявив, що з його рахунку зняли не 8 тисяч рублів, а близько 19 - майже на 500 доларів більше.

Популярний металіст вирішив повернутися до ресторану і вимагати пояснень. Менеджер ресторану показав Хетфілду чек, згідно з яким з його картки зняли необхідні вісім тисяч.

На думку супроводжуючих Metallica людей, музикант став черговою жертвою "карткових" шахраїв, які знімають "зайві" гроші з пластикових карт при оплаті покупок. Проте Хетфілд не сильно засмутився і вирішив не звертатися до міліції, щоб не втрачати час. Втім, даною карткою він більше не розплачувався.

До Москви група Metallica прибула в четвер увечері. Не дивлячись на небувалий ажіотаж в Європі через виверження ісландського вулкана, Хетфілду, гітаристу Кірку Хеммету, басисту Роберту Трухільо і барабанщику Ларсу Ульріху вдалося дістати квитки на потяг і прибути до Москви, як і було заплановано.

Все необхідне для їхнього шоу устаткування привезли на 50 вантажівках. За чотири дні, що Хетфілд з сім"єю і колегами провів в Москві, вони встигли побувати в шести ресторанах, трьох музеях, в ЦУМі та на Червоній площі, причому Мавзолей їм особливо сподобався, тому до нього вони ходили двічі.

Дни.ру

Зараз ви читаєте новину «Вокаліста Metallica обікрали в московському ресторані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути