Ексклюзиви
вівторок, 12 серпня 2008 13:10

Вогонь знищив понад 11 га лісу під Євпаторією

У Євпаторійському лісгоспі внаслідок пожежі знищено понад 11 га лісової підстилки.

Як повідомляє прес-служба Головного управління МНС у Криму, займання сталося ввечері 9 серпня в лісгоспі, який знаходиться поруч із Роздольненською трасою Євпаторія-Роздольне. Горіла суха трава на площі понад 4 га. Чорний дим поширився на трасу, заблокувавши рух на 2-кілометровій ділянці дороги. На місце виїхали два пожежних відділення Євпаторійського міськуправління МНС та ДАІ.

"Дув північно-західний вітер, і весь дим йшов у бік траси, - розповідає начальник сектору пропаганди Євпаторійського міськуправління МНС Сергій Лісанець. - Співробітники ДАІ оперативно перекрили рух. Рятувальники почали гасіння вогню з кількох напрямків. Локалізацію пожежі ускладнив вітер і величезна площа сухої трави, що горіла як порох".

Після того, як пожежники ліквідували пожежу, неподалік від неї виникло нове вогнище. "Вогонь на цей раз поширився з подвійною силою, охопивши площу майже 7 гектарів. На місце прибули 4 відділення пожежників. За кілометр від місця нової пожежі розташований дачний кооператив "Затишок" - і рятувальники доклали всіх зусиль, щоб не дати наблизитися вогню до будинків", - зауважили в МНС, додавши, що на боротьбу з вогнем знадобилося три з половиною години.

За словами фахівців МНС, причиною займання стало необережне поводження із вогнем не встановленої особи. Наразі підраховуються збитки, завдані пожежею, повідомляє ЛIГАБiзнесIнформ

Зараз ви читаєте новину «Вогонь знищив понад 11 га лісу під Євпаторією ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути