Ексклюзиви
четвер, 29 липня 2010 11:21

На чолі "Київпастрансу" також поставлять "регіонала"

На чолі "Київпастрансу" також поставлять "регіонала"

За кілька тижнів гендиректора "Київпастрансу" Миколу Ламбуцького може змінити на посту директор департаменту транспорту і зв"язку Харківської міськради Євген Водовозов. Йому 36 років, він батько трьох дітей і член Партії регіонів. Про це газеті "Сегодня" повідомило джерело в мерії.

Правда, офіційно підтверджувати інформацію в КМДА не поспішають.

"Поки не вирішено питання з нинішнім керівником КП. І наказу про його відставку немає. На підприємстві йдуть перевірки. Виявлено багато порушень. Затримано деяких керівників. За результатами перевірки правоохоронних органів буде прийнято рішення. Про нове керівництво говорити поки зарано. Моя позиція щодо цього питання - у Києві багато професійно підготовлених фахівців високого рівня. Насамперед треба давати шанс їм. Ми не можемо і не переманюватимемо на роботу всю Україну", - сказав виданню Олександр Попов.

Нагадаємо, за інформацією міліції, зараз у СІЗО знаходиться один із заступників Миколи Ламбуцького, що займався будівництвом швидкісного трамвая. Крім того, затримано й інших співробітників КП. За даними начальник ЦГЗ київської міліції Володимира Поліщука, порушень під час будівництва виявлено на суму 50 мільйонів гривень.

Зараз ви читаєте новину «На чолі "Київпастрансу" також поставлять "регіонала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути