четвер, 29 липня 2010 09:25

Міліція продовжує "трусити" людей Черновецького

У середу, 28 липня співробітники міліції провели обшук у Головному управлінні зв"язку, інформатизації та захисту інформації, розташованому в Києві за адресою Лабораторний провулок, 11/62А, повідомляє "Газета по-Киевски".

З самого ранку міліціонери нікого не впускали і не випускали без дозволу старшого слідчого. Всіх працівників управління вивели з кабінетів у коридор, дозволивши взяти з собою тільки стільці. Покурити випускали тільки після перевірки кишень і сумок.

В ході обшуку були оглянуті кабінет в.о. начальника Вадима Коновала та бухгалтерія. Упакувавши документи в ящики, після 14.00 міліція виїхала.

Як повідомляє видання з посиланням на власні джерела в МВС, обшук у відомстві проводився через історію з привласненням чиновниками 2,5 млн. грн., виділених на програму "Створення телекомунікативної інфраструктури Києва".

Слідство з"ясувало, що ГУ зв"язку ще 12 серпня 2008 року уклало договір з якоїсь фірмою "Атлас" на прокладання опто-волоконних кабелів для КП "Київський метрополітен". Фірма нібито передала "зв"язківцям" 66 км. кабелю і отримали за це 2,5 млн. бюджетних гривень. Перевірка КРУ показала, що кабелі кудись зникли.

Нагадаємо, цього ж дня правоохоронці затримали колишнього начальника головного управління з питань охорони здоров"я Київської міської державної адміністрації Людмилу Качурову.

Як раніше повідомила газета Сегодня з посиланням на джерело в Київпастрансі, один із заступників гендиректора підприємства затриманий і перебуває в СІЗО.

Зараз ви читаєте новину «Міліція продовжує "трусити" людей Черновецького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути