Ексклюзиви
пʼятниця, 13 червня 2008 16:56

Внучка Олександра Лукашенка знялася в кіно

Внучка Олександра Лукашенка знялася в кіно
Десятирічна внучка президента Білорусі Олександра Лукашенка Вікторія знялася в новій білоруській комедії режисера Івана Павлова "На спині у чорного кота", повідомили РІА Новости на кіностудії "Білорусьфільм".

"Ця картина знімалася в дуже стислі терміни, в жорстких умовах. Але доля розпорядилася так, що робота завжди складалася вдало", - розповів виконавець однієї з головних ролей заслужений артист Росії Михайло Жигалов.

Російські актори Михайло Жигалов і Валерій Прохоров зіграли головні ролі в забавній історії за сценарієм Ігоря Торотько про двох сільських дідів з Прип"яті, які виграли в лотерею величезні гроші. У пошуках пригод вони відправляються до Мінська. Там після різних пригод вони віддають всі гроші на операцію важкокохворій дівчинці.

Віці Лукашенко дісталася роль дівчинки, від імені якої ведеться розповідь про пригоди двох людей похилого віку в селі з вигаданою назвою Карамельки.

У комедії також знялися народна артистка Білорусі Ольга Клебанович, заслужена артистка Білорусі Вера Кавалерова, багато інших білоруських акторів. У епізодичній ролі знявся Філіп Кіркоров.

Зараз ви читаєте новину «Внучка Олександра Лукашенка знялася в кіно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути