понеділок, 10 листопада 2008 10:18

Владикавказська смертниця довго обирала місце для теракту

Терористка-смертниця, яка підірвалася вдень 6 листопада на зупинці біля Центрального ринку Владикавказа, не відразу обрала місце для теракту.

Як свідчать записи камер відеоспостереження, встановлених на кінотеатрі "Дружба", спочатку терористка спробувала проникнути в сам кінотеатр, де в цей час йшли сеанси для школярів. Потім вона якийсь час провела біля входу на ринок. Крім того, незадовго до теракту смертниця привернула увагу жителів одного з будинків Владикавказа тим, що підозріло довго ходила навколо котельні.

Як повідомлялося раніше, водій однієї з владикавказських маршруток Остан Кецоєв (Астан Тецоєв) впізнав смертницю за фотороботом. Він повідомив, що жінка доїхала до зупинки "Кінотеатр "Дружба"" (біля якої стався вибух) на його маршрутці й говорила з інгушським акцентом. За словами Кецоєва, жінка поводилася грубо і не заплатила за проїзд.

Нагадаємо, в результаті теракту 12 осіб (включаючи саму смертницю) загинули, ще 41 отримав поранення. За фактом події було порушено кримінальну справу за статтями "тероризм", "вбивство" і "незаконний обіг зброї та вибухових речовин".

У зв"язку з терактом в Північній Осетії були введені посилені заходи безпеки, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Владикавказська смертниця довго обирала місце для теракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути