пʼятниця, 21 листопада 2008 15:33

Власник американського магазина приймав ставки на вбивство Обами

Жителям міста Стендіш американського штату Мен пропонувалося зробити ставу в 1 долар на дату вбивства обраного президента США Барака Обами, повідомляє Reuters.

Вивіска з рекламою "Тоталізатор на вбивство Осами Обами. Сподіваємося, хто-небудь переможе" з"явилася в одному з місцевих магазинів. Проте після того, як інформація про тоталізатор потрапила в пресу, його власник прийняв рішення тимчасово закрити магазин.

У зв"язку з незвичайним тоталізатором 20 листопада відбулися збори міської ради Стендіша. У заяві, прийнятій на ньому, йдеться, що місто "в найжорсткішій формі засуджує подібні сумнівні дії, що закликають до насильства над людиною, неважливо, до якої він належить раси або етнічної групи, а також яку посаду він обіймає".

Секретар міської ради Мері Чепмен (MaryChapman) повідомила Reuters, що на збори прийшли близько 80 жителів міста, причому деякі з них встали на сторону власника закритого магазина, повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Власник американського магазина приймав ставки на вбивство Обами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути