Ексклюзиви
понеділок, 01 вересня 2008 13:31

Влада в Південній Осетії та Абхазії належить злочинцям

Південна Осетія, так як і Абхазія - найважливіші світові центри незаконної торгівлі, пише газета ElMundo, роздумуючи над причинами російсько-грузинського конфлікту на Кавказі (повний переклад на Inopressa.ru). Наркотики, зброя, люди, збагачений уран, фальшиві долари і ціла гамма заборонених товарів експортується всьому світу злочинними мережами, що використовують ці регіони як операційні бази. Влада в Південній Осетії та Абхазії належить злочинцям, а не уряду. Вони контролюють найбільш інтегровану в світі економіку та найбільш прибуткову сферу діяльності, що швидко розвивається, - незаконну торгівлю. Цим злочинним мережам дуже важливо зберігати статус-кво: постійна конфронтація сепаратистів спричиняє слабкість інститутів (поліції, судової системи, армії, митниці, фінансових органів), що дає злочинним організаціям свободу дій та можливість поширювати свій вплив на решту світу.

Кримінальні структури, що базуються в Південній Осетії та Абхазії, роблять мільйони євро в рік, стверджує іспанська газета. Ці кримінальні співтовариства мають різноманітні й глибокі зв"язки зі всіма владними структурами Росії, а в деяких випадках вони і є владними структурами. Вищесказане означає, що злочинці не тільки проникли у владу, але і влада узяла на себе контроль над злочинною діяльністю, робить висновок ElMundo.

Полит.Ру

Зараз ви читаєте новину «Влада в Південній Осетії та Абхазії належить злочинцям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути