пʼятниця, 13 січня 2012 17:44

"Влада тупо продає незалежність України" - донеччани протестують проти продажу землі

Сьогодні в Донецьку близько 50 місцевих активістів ВО "Свобода" і партії Анатолія Гриценка "Громадянська позиція" протестували проти продажу газотранспортної системи України. Учасники мітингу біля пам'ятника Тарасу Шевченко тримали в руках плакати "Ні - здачі ГТС!", "Ні - продажу землі!".

"Вони торкнулися двох наших стратегічних об'єктів - української землі та газотранспортної системи. Земля, яка завжди була символом душі українського народу... Вони розуміють, що на майбутніх виборах їм треба підкуповувати людей, а для цього потрібні гроші. На жаль, вони опустилися і в моральному, і у фактичному плані. Не допустимо здачі національних інтересів України!" - закликав голова обласної організації "Громадянської позиції" Олександр Гевелій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Свободівці" у Львові розіграли виставу продажу української землі

За словами представника ВО "Свобода" Артура Шевцова, "продаючи газотранспортну систему, влада тупо продає незалежність Україні, а вона коштує набагато більше, ніж пачка купюр з портретами американських президентів".

"Ціна нашої незалежності - тисячі і тисячі життів українців, які за цю незалежність боролися. Сподіваюсь, влада скоро досягне свого краху. Для цього є два шляхи - народне повстання і парламентські вибори. Не віддавайте голоси за ПР, і її сателітів: "Сильну Україну" і комуністів. І тоді дуже скоро Віктор Федорович виявиться там, де зараз перебуває Юлія Володимирівна - у колонії", - сказав Шевцов.

Учасники мітингу закінчили півгодинний мітинг криками "Ганьба!"

Зараз ви читаєте новину «"Влада тупо продає незалежність України" - донеччани протестують проти продажу землі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути