Ексклюзиви
понеділок, 25 січня 2010 17:38

Вкладникам "Надра" повертатиме депозити "Родовід"

Вкладникам "Надра" повертатиме депозити "Родовід"

Вдалий досвід повернення депозитів вкладникам "Укрпромбанку" дозволить максимально швидко надати можливість вкладникам і клієнтам АКБ "Надра" отримати свої грошові кошти. Про це повідомив тимчасовий адміністратор АТ "Родовід Банк" СергійЩербина.

За розрахунками фахівців Національного банку України (НБУ), для виконання зобов"язань перед вкладниками і клієнтами банку "Надра", "Родовід" необхідно докапіталізувати на 6,5 млрд грн.

"З урахуванням наявності відпрацьованого механізму даної процедури, а також досвіду попередніх докапіталізацій нашого банку, за умови узгодженої роботи НБУ і Мінфіну, я не бачу проблем, які можуть бути невирішеними під час повернення депозитів вкладникам АКБ "Надра" через відділення "Родовід Банку", - заявив Щербина.

В той же час він закликає не загострювати ситуацію навколо повернення внесків клієнтам банку "Надра", а також не політизувати це питання.

Нагадаємо, 23 грудня Кабінет Міністрів на своєму засіданні затвердив рішення про перевід пасивів і активів банку "Надра" в "Родовід Банк".

"Родовід Банк" почав реєстрацію вкладників "Укрпромбанку" 17 листопада 2009 року, а 23 листопада почалася виплата внесків. Крім того, з 20 листопада 2009 року "Укрпромбанк" почав процедуру передачі своїх активів "Родовіду", серед яких як кредити, видані раніше "Укрпромом", так і частина його філіальної мережі.

Лига

Зараз ви читаєте новину «Вкладникам "Надра" повертатиме депозити "Родовід"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути