Ексклюзиви
середа, 07 жовтня 2009 10:32

Визначили місто, де найкраще займатися бізнесом

Визначили місто, де найкраще займатися бізнесом

Столиця Великої Британії удвадцяте поспіль посіла перше місце в списку кращих міст для ведення бізнесу в Європі, зазначається в повідомленні британської ради з торгівлі і інвестицій UK Trade and Investment.

Лондон знову став лідером в опитуванні 500 керівників провідних європейських компаній, проведеному в рамках проекту European Cities Monitor 2009.

Опитування проводилося за трьома основними критеріями - доступ до ринків, цінність кадрів і доступність (цифрова і фізична). В усіх трьох номінаціях британська столиця лідирувала з великим відривом. Найближчим "переслідувачем" Лондона став його одвічний суперник Париж.

Раніше цього року Світовий банк у своїй доповіді "Ведення бізнесу в 2010 році" також поставив Лондон на перше місце в Європі і на п`яте в світі.

За даними UK Trade and Investment, у Великобританії щодня з`являються в середньому по п`ять нових представництв зарубіжних компаній.

У Лондоні розміщуються як європейські штаб-квартири великих міжнародних бізнес-гігантів, таких як японський виробник фототехніки Canon або американська корпорація з випуску газованих напоїв Coca-Cola, так і безліч міжнародних представництв дрібніших компаній, серед яких дедалі більше азійських.

"Під час того, як глобальна рецесія слабшає, Лондон знову зміцнює свої позиції бізнес-центру для компаній, які хочуть розширювати свою діяльність в Європі. Це не тільки європейський фінансовий центр, а й колиска талантів для креативних галузей та інформаційних технологій", - наголосив британський міністр торгівлі, інвестицій і малого бізнесу лорд Девіс.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Визначили місто, де найкраще займатися бізнесом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути