неділя, 29 липня 2007 10:56

Виявлені чорні ящики Ан-12, що розбився

Виявлені чорні ящики Ан-12, що розбився вранці 29 липня в Підмосков"ї при вильоті з аеродрому "Домодедово". Знайдено обидва ящики. У катастрофі загинули сім чоловік.

Літак вилетів в 04:16 по маршруту Моськва-Омськ-Братськ. У 04:22 він пропав з екранів радарів. Літак впав з висоти 300 метрів і повністю згорів. Його уламки розкидані в районі одного квадратного кілометра.

Прокуратурою на водному і повітряному транспорті збуджена кримінальна справа за фактом падіння літака. Представникові прокуратури важко припустити причини катастрофи. За його словами, "літак різко впав при зльоті через дві хвилини, причому з відхиленням на два кілометри".

Пошуковий-рятувальні роботи на місці катастрофи вже завершені, заявив замначальника управління інформації МНС РФ Віктор Бельцов. За його словами, на місці падіння літака жертв і руйнувань немає.

Літак, що розбився, належав авіакомпанії "Атран" і мав бортовий номер 93912. Він був випущений 31 січня 1964 року і мав термін льотної придатності до 14 листопада 2007 року. На борту літака було лише десять тонн вантажу при вантажопідйомності в 20 тонн, тому версія про перевантаження відпадає, заявили в Росавіації.

Аеропорт "Домодедово" продовжує працювати в штатному режимі, повідомляє РІА Новини.

Зараз ви читаєте новину «Виявлені чорні ящики Ан-12, що розбився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути