Ексклюзиви
середа, 25 червня 2008 11:21

Вінський обіцяє киянам авіаквитки до Сімферополя по 79 гривень

Український Мінтранс має намір компенсувати дефіцит поїздів у літній період збільшенням кількості авіарейсів. Свої можливості "Укрзалізниця" вже вичерпала.

За повідомленням прес-служби Мінтрансу, в липні-серпні на маршрутах від Києва до Львова і Донецька, а також у південному напрямі буде збільшено кількість авіарейсів.

"Таким чином, ми компенсуємо можливу недостачу вагонів у піковий період літніх перевезень", - заявив глава Мінтрансу Йосип Вінський.

Нагадаємо, що Мінтранс лобіює захід на ринок авіаперевезень угорської компанії-дискаунтера "Wizz air", що продає квитки із значними знижками. З липня компанія має намір здійснювати по 17 рейсів в тиждень у кримському напрямі з Києва, Харкова і Львова. При цьому вартість квитка по маршруту "Київ-Сімферополь" запланована на рівні ціни проїзду в плацкартному вагоні - 79 гривень.

За даними адміністрації аеропорту "Сімферополь", "Wizzair" збирається інтенсивно використовувати авіапарк і за рахунок цього понизити вартість перельоту. Для цього час технічної стоянки літака повинен бути зведений до мінімуму, що головний аеропорт Криму виконати не в змозі. Крім того, за заявленою вартістю в 79 гривень продаватиметься обмежена кількість квитків. Кожна додаткова опція у вигляді оплати не клієнтською карткою "Wizzair", провезення багажу понад 10 кг, відіб"ється на вартості квитка і доведе його до середнього рівня в 270 гривень, повідомляє Новый Регион.

Зараз ви читаєте новину «Вінський обіцяє киянам авіаквитки до Сімферополя по 79 гривень ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути