субота, 26 лютого 2022 15:43

Спецтема: Війна Росії проти України

Вимагають піти у відставку: хакери Anonymous оголосили війну Путіну

Вимагають піти у відставку: хакери Anonymous оголосили війну Путіну
Хакери заявили, що Путін не виконав свій громадянський і моральний обов'язок в якості держслужбовця. Фото: Скріншот

Міжнародна хакерська група Anonymous оголосила кібервійну президенту Росії Володимиру Путіну.

Звернення хакерів опублікували в соцмережах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не допомагайте ворогу: СБУ закликає уникати "перевірок" і не викладати відео

"Вітаємо вас президент Росії Володимир Путін. Ми дуже чекали, коли ви дасте відповідь на наш останній запит. Але ви тягнете резину, тому ми втрачаємо терпіння.

Схоже ви прийняли рішення ігнорувати нас,тому ми вирішили провести операцію спеціально для вас. Свого роду подарунок. Ви напевно пам'ятаєте як в 2018 році наша група зломала сайт Роскомнагляду? Містер Путін, ви пам'ятаєте, як програли Афганістану? Тепер група Anonymous злила дані сайту Міноборони Росії. Ця база містила адреси електронної пошти і паролі. І тепер це все у відкритому доступі в Твітері.

Ваша нещодавна спроба погрожувати Фінляндії і Швеції ганебна. Ви погрожуєте цим країнам, якщо вони приєднаються до НАТО. Сьогодні ми поклали сайти Федеральної антимонопольної служби, Кремля, Russia Today і багато інших сайтів пов'язаних з російським урядом. Це просто співпадіння, Володимир Путін? Anonymous так не вважає. Ми плануємо розкрити те, що роками було приховано. Сила Anonymous обрушиться на вас і ваших корумпованих похвостів. Це лише питання часу, коли ми виявили бруд, що ви намагаєтеся приховати від суспільства, якому брешите. Ні один скелет в шафі не залишиться нетронутим", - заявили хакери.

Вони вимагають від Путіна відновити права українського народу і піти у відставку зі свого посту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мама, тато, я не хотів сюди їхати, мене примусили" - затримали двох російських окупантів

"Ви не змогли захистити найбільш вразливі шари населення. Ви не виконали свій громадянський і моральний обов'язок в якості держслужбовця. Через свою брехню ви підвели тих, ким мали намір керувати. Це заклик до всіх анонімусів. Пора заткнути рот Володимиру Путіну його ж брудними грошима. Шукайте і копайте щоб не залишити камінь на камені.

Володимир Путін, ми дали вам достатньо часу, щоб дослухатися до наших претензій і надали багато варіантів. Але ви вирішили розв'язати велику війну. Ми ніколи не пробачимо брехні і ніколи не забудемо життя, які були втрачені протягом вашого режему. Уже занадто пізно", - йдеться в заяві.

25 лютого група хакерів Anonymous зламала сайт Міноборони Росії. Вони злили базу даних, в якій містяться телефони, email-пошти та імена працівників міністерства, повідомляють вони у своєму telegram-каналі.

Зараз ви читаєте новину «Вимагають піти у відставку: хакери Anonymous оголосили війну Путіну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути