Ексклюзиви
середа, 11 липня 2007 08:27

Вийшли нові серії "Ну, постривай!"

Нові серії "Ну, постривай!" - 19-й і 20-й випуски будуть показані завтра на Міжнародному кінофестивалі імені Андрія Тарковського в Іванові.

В рамках фестивалю є декілька дитячих програм. Мультфільми про нові пригоди Вовка і Зайця зняв син В"ячеслава Котеночкіна Олексій.

Вовка в новому випуску озвучив відомий сатирик-пародист Ігор Христенко, а Зайця озвучила актриса Ольга Зверєва. При цьому, як уточнив режисер, "мета зімітувати голоси Клари Румянової і Анатолія Папанова не ставилася, нові актори повинні бути просто автентичні своїм персонажам".

За словами Олексія Котеночкіна, що створив 20 випуск, більше робіт над фільмом він продовжувати не буде. За його словами, "неможливо нескінченно плодити ці серії". При цьому він обмовився, що "якщо і буде якесь продовження, то це буде зовсім інше кіно і інші вовк і заєць". За словами художника, розроблений в 1970-і роки образ вовка-хулігана, шанувальника Висоцького і Beatles давно застарілий.

Котеночкін говорить, що в новому серіалі про пригоди вовка і зайця йому хотілося б "піти від старої стилістики", додати нових персонажів і розробити принципово новий сюжет. Він також не виключив, що в найближчому майбутньому вийде повнометражний мультфільм "Ну, постривай!". За словами художника, проект обговорюється з інвесторами, повідомляє ВЗГЛЯД.

Зараз ви читаєте новину «Вийшли нові серії "Ну, постривай!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути