вівторок, 12 серпня 2008 16:27

Вихідними через шкільний ярмарок перекриють Хрещатик

16-17 серпня у Києві на вул. Хрещатик буде перекрито рух транспорту у зв"язку із проведенням шкільного ярмарку. Про це йдеться у розпорядженні Київської міськдержадміністрації щодо проведення шкільних ярмарків до нового 2008-2009 навчального року.

Зокрема, рух автотранспорту центральною вулицею столиці буде перекрито із 9:00 16 серпня.

У розпорядженні також йдеться, що ярмарки із продажу товарів шкільного асортименту працюватимуть у місті до 5 вересня (їх проведення розпочалося 5 серпня).

Столична влада доручили районним міським адміністраціям у період з 20 серпня до 10 вересня під час проведення ярмарків із продажу сільськогосподарської продукції у районах передбачити також торгівлю на них товарами для школярів.

Торговий майданчик із реалізації товарів шкільного асортименту розташований біля будівлі Центрального універмагу по вул. Хрещатик, 38 і буде працювати до 5 вересня 2008 року.

Кількість шкільних базарів, які працюють цього року у Києві, у розпорядженні не вказана.

Нагадаємо, шкільні ярмарки останнім часом стали традиційними заходами і відбуваються щорічно напередодні 1 вересня. До організації ярмарків, як правило, залучаються як підприємства торгівлі, так і безпосередні виробники товарів. Шкільна продукція на них - письмове обладнання, канцтовари, підручники, шкільна форма, одяг, взуття, панчішно-шкарпеткові вироби, шкіряна та текстильна галантерея та інші супутні товари, - продається за доступними, нижчими, порівняно із ринковими, цінами, повідомляє Ліга

Зараз ви читаєте новину «Вихідними через шкільний ярмарок перекриють Хрещатик». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути