Ексклюзиви
вівторок, 17 липня 2007 19:05

Видрін: "Наша Україна" перетворюється на партію адмінресурсу"

Член Партії вільних демократів, політолог Дмитро Видрін вважає, що "Наша Україна" дедалі активніше перетворюється на партію адміністративного ресурсу.

"Реально, як і за часів Кучми, Банкова продовжує керувати політиками та народними депутатами. І вирішує, кому і що можна казати. А кому краще помовчати", - резюмував Видрін, коментуючи заяву керівника виборчого штабу блоку "Наша Україна – Народна самооборона" Віктора Балоги, який оголосив імена офіційних спікерів блоку.

"Відсьогодні "Наша Україна" перетворилась на партію більшовицького типу, і вже сповідує принцип так званого "демократичного централізму". Але якщо більшовики протримались при владі 70 років, то в "Нашої України" цього часу немає. Вона досягне кризи внутрішньої диктатури значно раніше, тижнів за 7", - вважає Видрін.

Він зазначив, що було б набагато чесніше, якби в числі спікерів глава президентського Секретаріату назвав прізвища "Ющенко" та "Балога". "Адже на практиці "Наша Україна" вже давно перетворилась на партію чиновницького типу, і її реальні лідери посідають керівні державні посади, і саме вони є головними речниками блоку та кураторами формальних лідерів "Наша Україна – Народна самооборона", імена яких і озвучив сьогодні керівник Секретаріату Президента", - наголосив Видрін.

Він звернув увагу, що всі офіційні речники партії є діючими або колишніми міністрами, що, на його думку, дозволяє констатувати завмирання тієї демократичної організації, яка народилася в 2002 році на підвалинах невдоволення "маленьких українців" тодішнім чиновницьким режимом Кучми, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Видрін: "Наша Україна" перетворюється на партію адмінресурсу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути