Ексклюзиви
понеділок, 27 вересня 2010 13:06

Відповідальною в ООН за зустріч з інопланетянами стане жінка

 

У ООН може бути введена посада космічного посла - офіційної особи, відповідальної за процедури привітання представників позаземних цивілізацій у разі встановлення з ними контакту. Про це повідомляє The Daily Mail.

Передбачається, що першим таким послом стане 58-річна Мазлан Отман, астрофізик з Малайзії, котра в даний час очолює Агентство ООН з проблем комічного простору (UN Office for Outer Space Affairs, UNOOSA). Вона вже встигла виступити із заявою, в якій зазначила, як важливо розробити докладний протокол на випадок контакту з інопланетянами.

"Декілька організацій посилено працюють над тим, щоб встановити зв"язок з представниками позаземного розумного життя, і є надія, що одного разу це відбудеться, - упевнена Отман. - І ми повинні бути готові дати скоординовану відповідь, таку, яка передбачила би всі пов"язані з цим тонкощі".

За словами Мазлан Отман кращою базою для підготовки такої відповіді є ООН.

Як відзначає The Daily Mail, наступного тижня Отман візьме участь в конференції у Великій Британії, присвяченій проблемам, пов"язаним з виявленням позаземних цивілізацій. Зокрема, мова йтиме про те, як встановити контакти з інопланетянами, і як реагувати на спробу інопланетян встановити контакти із Землею.

За відомостями видання, ідея створення посади космічного посла ще повинна дістати схвалення Генеральної асамблеї ООН.

Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Відповідальною в ООН за зустріч з інопланетянами стане жінка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути